Primăria Sfântu Gheorghe cumpără un hotel

Data publicării:
HOTEL BODOC

Negocierile între autorităţile locale din Sfântu Gheorghe şi omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie cel care deţine hotelul Bodoc au început acum mai bine de 3 ani. De curând cele două părţi au reuşit să se pună de acord.

"Important este să aibă bani să continue lucrările acolo. Preţul pe criza asta chiar nu mai contează ", a declarat Ioan Neculaie - proprietar hotel.

Hotelul Bodoc se află în proprietatea omului de afaceri braşovean Ioan Neculaie din 2003 împreună cu alte obiective turistice din judeţul Covasna.

Localnicii cred că este o idee bună cumpărarea hotelului.

"O idee bună fiindcă e chiar în mijlocul oraşului şi arată cât de cţât şi strică aspectul centrului ", spune un localnic.

"Nu ar fi un lucru rău să renoveze şi să fie iarăşi cum a fost mai demult. Pe timpuri a fost un hotel de clasa I, un hotel foarte renumit ", susţine un alt localnic.

"Nu mi se pare mult pentru că cu ocazia asta se rezolvă o treabă foarte bună deci pentru comunitate pentru toată lumea din oraş, inclusiv pentru judeţ ", este de părere un sătean.

După ce imobilul va ajunge în proprietatea oraşului Sfântu Gheorghe, primăria intenţionează să-l amenajeze pe bani europeni şi să îl reintroducă în circuitul turistic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri