Salon Auto în centrul istoric al Sibiului

Data publicării:
AUTO2 BETA 020913

Sute de oameni au trecut prin Piaţa Mare şi au admirat cele 80 de maşini, expuse în cadrul Salonului Auto. Printre vizitatori l-am găsit şi pe domnul Bela, un turist din Ungaria, care a privit cu interes o limuzină de peste 50.000 de euro. "De obicei optez pentru maşinile franţuzeşti, dar acesta este un model foarte bun. Îmi plac maşinile hybrid", afirmă Bela Beres.

Tema ediţiei cu numărul 14 a Salonului Auto din Sibiu a fost ,,Automobilul inteligent". Astfel, 12 dealeri auto le-au oferit vizitatorilor ocazia să testeze cele mai performante automobile, dotate cu tehnici de siguranţă şi pentru protecţia mediului. Înainte să scoată banii din buzunar pentru o maşină inteligentă, împătimiţii de automobile au verificat şi cele mai mici detalii.

"Oamenii caută oferte bune, preţuri mici şi calitate maximă. Din fericire, clientul din ziua de azi pune din ce în ce mai mult preţ pe maşinile inteligente. Venim şi noi cu mai multe elemente smart. O maşină inteligentă porneşte de la 14.600 de euro, fără TVA" spune Ovidiu Jurca, reprezentant dealer auto.

La Salonul Auto din Sibiu au fost expuse automobile cu preţuri cuprinse între 5.000  şi 100.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri