Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, cercetat de DNA

Data publicării:
TAMARJAN BETA

UPDATE : ora 17:05 - Şeful Poliţiei Rutiere Braşov a fost scos de la audieri, din sediul DNA Braşov, încătuşat. Acesta a fost audiat timp de 4 ore. Cel mai probabil procurorii au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore.

 Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul prânzului, ca să dea declaraţii. Asta după ce procurorii DNA au făcut mai multe percheziţii care au început încă de dimineaţă, de la ora 7:00. Percheziţiile au avut loc în biroul şefului Poliţiei Rutiere Braşov şi la domiciliul acestuia, de unde au ridicat mai multe documente.

Claudiu Tămârjan este acuzat că ar fi muşamalizat mai multe dosare de accidente rutiere pe care le avea în lucru, în schimbul unor sume importante de bani. Astfel că şefului de la rutieră i se aduc învinuiri de luare de mită şi trafic de influenţă. În orele următoare procurorii urmează să decidă dacă va fi reţinut pentru 24 de ore şi dacă ulterior vor cere instanţei şi arestarea preventivă pentru 29 de zile. La acţiune au participat atât procurori DNA, cât şi reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri