SIBIU. Accident mortal pe DN1, la Avrig

Data publicării:
ACCIDENT AVRIG 1

Ambulanța se afla pe Drumul Național 1, când o altă mașină i-a intrat în față de pe o șosea secundară. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul autoturismului a decedat pe loc.

Localnicii spun că ieșirea din Avrig în DN1 este destul de periculoasă și că acesta nu este primul accident care a avut loc aici.

"N-ar fi acordat prioritate la salvare, când a ieșit din Avrig, ieșirea în Drumul Național", susţine un martor al accidentului.

Polițiștii cred că șoferul, în vârstă de 60 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea de pe șoseaua secundară şi fac cercetări ca să afle cu ce viteză se deplasa ambulanţa.

"O autospecială a ambulanței, care se deplasa din direcția Veștem, spre Brașov și un Opel care se deplasa din direcția localității Avrig, către Sibiu. În urma evenimentului, conducătorul autoturismului Opel a decedat. În prezent, efectuăm cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii evenimentului rutier", declară Bogdan Malea, inspector Serviciul Rutier Sibiu. 

În ambulanță se aflau şoferul şi mama unei paciente cu dizabilităţi, care fusese transportată la centrul de îngrijire din Buziaş. Salvarea a fost avariată în urma accidentului și a fost dusă pe platformă la baza Serviciului de Ambulanță din Prahova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri