Turiştii au aglomerat staţiunile din Braşov şi de pe Valea Prahovei

Data publicării:
TURISTI 2

Telefoanele au sunat, în fiecare zi, la pensiunile si hotelurile din Braşov, dar şi în cele din staţiunile montane. Chiar dacă cu greu au mai găsit locuri de cazare libere, turiştii s-au arătat încântaţi până la urmă, atât de oraş, cât şi de munte. "Am stat o zi în Buşteni şi ne-am hotărât să venim şi în Poiana Braşov să stăm trei zile. Am încercat să facem rezervare cu o săptămână înainte, dar n-am reuşit. Cred că trebuia să încercăm cu o lună mai devreme", afirmă un turist, venit astăzi la munte.

Proprietariii hotelurilor se aşteptă ca, în acest weekend prelungit, să fie mai mulţi turişti ca de obicei, aşa că s-au pregătit să-i întâmpine cum se cuvinte. "E foarte aglomerat şi vin încontinuu, din Bucureşti şi din alte zone ale ţării, în special din sud. Mai vin şi turişti din occident. Am întâlnit turişti din Belgia, Franţa, Anglia şi alte ţări",  Horia Huluban, proprietar hotel.

Evenimentele organizate peste an, au făcut ca numărul turiştilor să crească din ce în ce mai mult, iar în această minivacanţă de Sfânta Maria, se aşteaptă ca la munte să ajungă peste 20.000 de turişti. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri