A început Electric Castle

Data publicării:
ELECTRIC CASTLE 2

Start cu ploaie torenţială pentru Festivalul Electric Castle din Bonţida. Vremea rea nu i-a oprit însă pe spectatori, care au venit cu corturile din toată România pentru cele patru zile de concerte.

"E prima oară când vin şi am înţeles că o să fie foarte mişto. Din păcate, ploaie nu ne ajută deloc. A fost super tare, artişti mişto şi de asta am ales să vin şi eu anul ăsta", a spus unul dintre tinerii veniţi.

"E primul an şi tocmai de aceea am venit să văd ce se întâmplă aici (Ce-ai auzit despre ediţiile trecute?) Că e super distracţie (Aştepţi să vezi vreo trupă anume?) Da. La Prodigy am venit", a afirmat o tânără.

"E prima oară. Am aşteptat de anul trecut să vin, după ce am auzit poveşti de la alţii şi nu sunt dezamăgit până acum, deşi e vreme urâtă", a spus un alt tânăr.

Festivalul ocupă în acest an aproape 10 hectare din domeniul Banffy, dublu faţă de anul precedent.

"Anul acesta este cel mai mare Electric Castle de până acum. Ne-am extins foarte mult suprafaţa evenimentului. Avem 10 hectare de festival cu o mulţime de activităţi, şase scene, încă două zone muzicale, o mulţime de artişti extraordinari. Ne aşteptăm undeva la 100.000 de oameni în cele patru zile de festival. Bilete se mai găsesc încă la faţa locului", a precizat Andi Vanca, managerul festivalului.

Organizatorii au inclus, în acest an, în zona de food court, peste 25 de restaurante.

"Am venit special pregătiţi cu clătite verzi şi roşii umplute cu spanac şi sfeclă, dulceaţa noastră, bineînţeles, şi ciocolată. E un festival special şi am zis să ieşim din normal, să spunem aşa. O clătită va fi, cred, 10 lei", a spus Răzvan Rusu, bucătar.

Fanii festivalului pot să îşi cumpere genţi realizate din afişele din anii anteriori.

"Avem tricouri. Avem genţi făcute din bannerele din anii anteriori şi chiar câteva maieuri şi tricouri chiar de la artişti, de la Prodigy şi Cat Empire, special de la ei. Tricourile sunt la preţul de 100 de lei, iar genţi avem la 220 de lei", a spus Dora Incert, artist.

Cei care au venit cu bicicleta la Electric Castle de la sute de kilometri depărtare au avut acces gratuit.

"Cam 570 de kilometri şi în cinci zile, aşa, ziua-noaptea. Noaptea ne mai opream în cort, în lanuri de grâu, în pensiuni mai opream. (Ce te-a determinat să faci asta? Să vii atâţia kilometri şi pe bicicletă?) Păi Prodigy", a spus un tânăr.

"Am ajuns cu bine, cu rău, cu ploaie, dar ok. Peisajele au fost încântătoare (Deci a meritat?) Da. Mai ales zona muntoasă, Carpaţii şi cred că suntem printre singurii moldoveni care au trecut munţii cu single speed", a spus altul.

Anul acesta, organizatorii au realizat şi o aplicaţie pentru telefoanele mobile, cu ajutorul căreia spectatorii îşi pot face un program şi îşi pot găsi maşina şi cortul cu ajutorul GPS-ului. Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iPhone.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri