Alba. Locuinţe sociale predate beneficiarilor

Data publicării:
LOCUINTE SOCIALE

Entuziasmaţi şi fericiţi, beneficiarii celor 25 de locuinţe sociale au aşteptat cu nerăbdare să şi ia în primire apartamentele.

„Ne bucurăm mult, am fost în multe locuri până să avem un loc stabil, am aşteptat ce-i drept cu sufletul la gură dar ne bucurăm foarte mult că acum înainte de Crăciun am primit locuința. E o surpriză pentru noi, e un cadou de la Dumnezeu”, spune Andrei Vas, unul dintre beneficiari.

Cele 25 de locuinţe sociale au 1, 2 sau 3 camere. Chiriașii vor plăti lunar sume cuprinse între 68 şi 170 lei.

„Ne prinde foarte bine. Patru ani am așteptat. Până acum am stat la părinţi, cu mama, tata şi cu fraţii mei. Suntem o familie numeroasă, de cinci persoane.Acum că avem propria locuinţă e foarte bine. E spaţiu nostru” crede Adriana Bunea, un alt beneficiar.

Blocul este dotat cu centrală termică proprie. Consumul de gaz, apă, energie electrică şi termică este contorizat individual pentru fiecare apartament.

„Sunt fericit că totul este ok. Există pavaj, parcări, imediat în apropiere o să le facem un loc de joacă începând de anul viitor, nu doar pentru ei ci pentru întreg cartierul. E curat. O să vedem dacă mai putem pune şi nişte pomi”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Chiriașii pot să locuiască în noile apartamente pe termen nelimitat, cu condiţia să nu înregistreze restanţe la plata utilităţilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri