Baschet. Antrenament cu public

Data publicării:
Capture

Meciul a fost la discreţia elevilor lui Marcel Ţenter, care în sfertul 4 au reuşit o performanţă greu întâlnită în baschet: nu au încasat niciun punct şi au marcat 28. Scorul final a fost 93-47 pentru "U" Banca Transilvania, care pentru a fi sigură de locul 3 înaintea play-off-ului, trebuie să câştige în ultima etapă la Tîrgu Mureş.

"Am fost puţin supărat la pauză pe băieţi, pentru că nu am văzut determinarea aceea care trebuia să fie. După discuţia de la pauză, lucrurile s-au schimbat. Însă nu trebuie să ajungem să vorbim despre cum să intrăm în teren, cu ce mentalitate să intrăm în teren. Din primul minut până în ultimul minut, trebuie să avem acelaşi ritm şi aceeaşi mentalitate cu toţii", a afirmat Marcel Ţenter, antrenorul echipei "U" Banca Transilvania.

"Am întâlnit o echipă foarte valoroasă, care ştie ce face şi mă aşteptam la asta. Însă, singurul meu feedback ce-l am de la echipa asta, ce am lucrat cu ei în ultimele trei săptămâni, se întâmplă un sfert, două minute, trei minute, după care îşi pierd capul", a spus Flavius Lăpuşte, antrenorul CS "U" Cluj.

Echipa Clubului Sportiv Universitatea nu a câştigat niciun meci din cele 23 disputate în actualul sezon al Ligii Naţionale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri