Sari la conținut

Fotbal. Calificare fără emoţii pentru ASA Tîrgu Mureş

Nicolas Gorobsov a deschis scorul în prelungirile primei reprize. Acelaşi argentinian a centrat şi pentru golul al doilea, reuşit de Henrique imediat după pauză. Hora a punctat pentru 3-0 în minutul 53, iar ASA s-a impus cu 4-0, după un gol reuşit de Claudiu Bumba în minutul 77.

"Tîrgu Mureş este o echipă cu jucători buni... golurile pe care le-am primit au fost cadouri făcute de noi, dar Tîrgu Mureş a meritat victoria. A fost superioară la toate capitolele", a afirmat Florin Marin, antrenorul echipei Ceahlăul.

"Mă bucur că am reuşit să fim la fel de puternici, pentru că jocurile de Cupă au o încărcătură aparte şi sperăm să trecem repede peste episodul Steaua şi să ne gândim că e foarte important să mergem cât mai departe în această competiţie, pentru că nu sunt foarte mulţi paşi şi poţi să fi la un pas de finală",  a spus Cristi Pustai, antrenorul ASA Tîrgu Mureş.

În cele patru meciuri cu Cristi Pustai antrenor, ASA Tîrgu Mureş a obţinut trei victorii şi o remiză. Calificată în sferturile de finală ale Cupei României, nou-promovata ocupă locul 5 în campionat.