Fotbal. Deac, cel mai bun din Liga 1 în luna mai

Data publicării:
DEAC PREMIAT BETA

"Mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig acest trofeu, dar să nu uităm şi evoluţia echipei, pentru că în ultimele meciuri, am făcut nişte partide foarte bune şi m-a ajutat să câştig acest trofeu", a declarat fotbalistul.

În luna mai, au fost luate în calcul nu mai puţin de cinci etape şi nici una dintre ele nu a avut acelaşi învingător. În stabilirea câştigătorului "Fotbalistul lunii", un rol extrem de important l-a avut votul suporterilor: peste 4.000. Şi asta chiar dacă Deac nu este un marcator de profesie.

"Îmi place foarte mult să am ultima pasă. Nu am fost niciodată un golgeter. Îmi place să dau goluri, dar îmi place foarte mult să am ultima pasă", a spus acesta.

Jucătorul CFR-ului are şi un mare regret în carieră. "Un regret pentru că nu am reuşit să mă impun în Germania. Am fost la un club foarte mare, cu jucători incredibili. Cred că acesta este marele regret al meu", a mai declarat mijlocaşul.

Ciprian Deac a revenit în fotbalul românesc în 2011, la Rapid, după un an nereuşit în Germania, la Schalke 04. După un sezon pentru giuleşteni, Deac s-a întors la CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit 7 trofee, două titluri de campion, două Cupe ale României şi trei Supercupe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri