Sari la conținut

Fotbal. Din Anglia, cu ochii pe Liga 1. Sergiu Buş urmăreşte evoluţiile fostelor sale echipe, ASA Tîrgu Mureş şi CFR Cluj

"Părerea mea, Steaua va rămâne întotdeauna favorita numărul 1 pentru titlu. Dar nu se știe niciodată. Așa cum am văzut și Mureșul, anul trecut, ne-a surprins plăcut și a pierdut campionatul chiar în ultimul meci. Domnul Dan știe mai bine cum să pregătească echipa, ce schimbări a făcut la echipă și va ataca mai puternic titlul", spune jucătorul.

Deşi a purtat timp de 4 ani tricoul vişiniu, fostul atacant al CFR-ului nu a primit multe şanse din partea şefilor din Gruia, dar nu le poartă pică. Mai mult, nu ar refuza o ofertă din partea feroviarilor pe final de carieră.

"Dacă, să zicem, nu greșeau, poate nu eram eu în Anglia sau nu ajungeam să joc altundeva. Așa a fost să fie. Deocamdată, eu încerc să îmi trăiesc visul, să ajung să joc unde îmi doresc și probabil într-un viitor mai îndepărtat, aș face-o cu mare drag", a mai spus fotbalistul.

Sergiu Buş s-a transferat în această iarnă la Sheffield Wednesday, echipă cu care are un contract valabil 3 ani şi care îi oferă un salariu lunar de 20.000 de euro.

Pe aceeași temă