Fotbal. Eugen Trică: "Deac nu pleacă 100%"

Data publicării:
TRICA LOT

Eugen Trică a făcut însă un anunţ surprinzător: "Ciprian Deac se antrenează de o săptămână alături de coechipieri, Sulley Muniru se antrenează şi el de o săptămână, Camora se antrenează şi el de o săptămână. Deci tot ce vedeţi aici, lotul acesta va rămâne până la… (Tu spui că Deac va mai rămâne la CFR?) Da, sută la sută, şi Deac, şi Camora. Vă spun, din momentul acesta, nu va mai pleca nici un jucător de la CFR!"

Trică îi aşteaptă la pregătire şi pe ceilalţi jucători importanţi care au făcut parte din lotul "feroviarilor" în turul campionatului.

"Deocamdată, sub contract cu CFR Cluj sunt Mario Felgueiras, Tade. Deci ei încă n-au plecat, sunt jucătorii CFR-ului şi eu îi aştept la antrenamente. (Dar Mario unde e?) Nu ştim nimic, n-a dat niciun semn. Am înţeles că a vorbit acum două zile cu domnul preşedinte, a spus că are ceva probleme, dar îl aşteptăm", a spus antrenorul.

CFR Cluj va juca sâmbătă, de la ora 13:00, al doilea meci amical din această iarnă, pe terenul de la Baza CUG, împotriva divizionarei a treia, Metalurgistul Cugir.

Săptămâna viitoare, joi, gruparea feroviară pleacă într-un stagiu de pregătire de 10 zile, în Croația.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri