Fotbal. Finalul "erei" Paszkany la Cluj

Data publicării:
paszkany

"Începând din ianuarie 2014, eu mi-am cedat acţiunile unui grup de firme, care nu sunt de de talia investitorilor de care v-am vorbit, dar care, pe mai departe, să asigure clubului bugetul necesar pentru o prezenţă constantă şi cât mai consistentă, atât în campionatul României, cât şi pe plan internațional", a declarat omul de afaceri.

Potrivit fostului finanţator de la CFR Cluj, grupul de firme căruia i-a cedat acţiunile nu este unul foarte puternic financiar şi de aceea se încearcă cooptarea unui investitor străin. După plecarea lui Paszkany, noul sponsor principal al echipei a devenit o puternică firmă de management şi control al energiei, care a sprijinit-o financiar pe fosta campioană a României şi până acum.

"Mergem înainte. CFR a avut rezultate extraordinare, de trei ori a fost în Champions League, ne cunoaşte lumea, ne cunoaşte Europa, vom merge mai departe împreună şi sperăm să facem faţă şi să arătăm că suntem şi rămânem aceeaşi echipă de performanţă", a spus Ştefan Gadola, sponsorul echipei.

La CFR Cluj, urmează o reconstrucţie din temelii a echipei, cu un buget anual net inferior celor care au adus trei titluri de campioană în palmaresul clubului feroviar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri