Sari la conținut

Fotbal. Prieteni, dar adversari. Atacantul Emil Jula a jucat pentru Universitatea Cluj după o pauză de 8 ani

Jucătorul care trebuie să facă uitată plecarea lui Valentin Lemnaru nu a marcat în partida cu ASA Tîrgu Mureş, dar a avut o evoluţie satisfăcătoare.

"Dacă timpul va trece şi nu voi marca şi rezultatele nu vor fi cele care ni le dorim, probabil va începe presiunea", a declarat atacantul Universităţii.

La prima sa experienţă la Universitatea Cluj, Emil Jula a fost coleg de cameră cu Dorin Goga. Cei doi puteau face din nou echipă la "U", dar Goga a semnat în cele din urmă cu ASA Tîrgu Mureş.

"De aceea m-am întors din China, dar dânşii au întârziat cu oferta şi m-am înţeles aici şi nu puteam să-i mai amân şi să-i refuz, după ce mi-am dat cuvântul", a explicat fotbalistul.

Intrat imediat după pauză în meciul de sâmbătă, Dorin Goga a izbutit o foarfecă pe spate la prima atingere de balon. Execuţia l-a impresionat pe Emil Jula şi l-a determinat să-i dezvăluie porecla bunului său prieten. "Au fost periculoşi doar la faze fixe şi a venit "cocoşatul" şi era să aibă execuţia campionatului."

Etapa viitoare, "U" Cluj primeşte vizita lui Dinamo, în timp ce mureşenii se deplasează la Piatra Neamţ, pentru meciul cu Ceahlăul.