Sari la conținut

Fotbal. Puncte decisive

Medieşenii continuă lupta pentru evitarea retrogradării, iar mureşenii vor să păstreze distanţa de două puncte faţă de urmăritoarea Steaua.

"Noi, ce pot să spun, e că la Gaz Metan Mediaș avem cel mai bun teren din țară. Asta vă asigur, cred. Acum, lăsând gluma la o parte, cred că va fi un meci în care presiunea va fi la fel de mare și pentru Tîrgu Mureș, care este obligată să câștige pentru a nu veni Steaua peste ei. La fel, ai noștri trebuie să fie dezinhibați de presiunea punctelor", a afirmat Ioan Horoba, preşedintele Gaz Metan Mediaș.

Acesta a lucrat în trecut la Gloria Bistriţa cu Ioan Hora, Gabriel Mureşan şi Laszlo Sepsi, jucători care acum îmbracă tricoul echipei din Mureş.

"E o surpriză plăcută faptul că ASA Tîrgu Mureș se bate la titlu. Sincer vă spun, nu am crezut, deși știam că au jucători foarte valoroși, jucători care au fost campioni pe la echipele la care au fost și acest lucru s-a văzut", a spus acesta.

Preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş şi-ar dori ca titlul de campioană să ajungă în Ardeal.

"Cu un ochi aș vrea să fie Tîrgu Mureș, dar după meciul cu noi îi doresc să fie campioană. Până atunci, îi doresc Stelei să fie campioană", a mai spus preşedintele Gaz Metan Mediaș.

Gaz Metan şi ASA Tîrgu Mureş se întâlnesc duminică, la Mediaş, de la ora 18:30.