Fotbal. Recontrucţie pe bani puţini, la CFR Cluj

Data publicării:
cfr cluj

Felice Piccolo, Vasile Maftei, Ionuţ Rada, Rui Pedro, Paul Batin, Gabionetta, Djokovic şi Chanturia nu vor mai face parte din lotul pentru stagiunea 2014-2015. În plus, s-a luat decizia rezilierii contractului cu Robert Maah. Surprinzător este faptul că CFR a renunţat la Maftei şi Rada, fundaşii pe care Vasile Miriuţă îi dorea neapărat în echipă, pentru campionatul următor.

"Între timp, lucrurile le-am mai redimensionat şi am mai analizat şi am renunţat la toţi jucătorii care au fost la final de contract, fără excepţie", a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj.

CFR Cluj mai are un singur fundaş central în lot, pe căpitanul Ricardo Cadu, şi acesta cu şanse mici de a continua în Gruia. Printre toate veştile proaste, fanii grupării din Gruia au primit şi o veste bună: echipa lor favorită va evolua în locul lui Dinamo, în Europa League.

"Bugetul va fi mai mic decât în anii trecuţi. Sigur că acum, cu participarea în Europa League, dacă intrăm în grupe, lucrurile se schimbă, dacă nu intrăm, mai puţin, dar un buget cam de 6-7 milioane", a mai precizat Iuliu Mureşan.

Conform declaraţiilor oficialilor din Gruia, clubul clujean are datorii de 2 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri