Sari la conținut

Handbal. Derby în play-out

Handbalistele antrenate de Carmen Amariei nu traversează cea mai bună perioadă: au fost învinse de Neptun Constanţa şi au obţinut, apoi, o victorie la limită cu Tîrgu Mureş, echipă fără nicio victorie în campionat.

"Deja oboseala începe ușor-ușor să își facă simțită prezența. Un meci destul de slab la Constanța și inclusiv la Tîrgu Mureș. Încercăm să lucrăm la acest aspect și cu fizioterapeutul și cu doctorul, cu toată lumea. Sunt sigură că până joi fetele o să își găsească ritmul", a afirmat antrenoarea Carmen Amariei.

Principalele pericole de la Cetate Deva sunt Carmen Cartaş şi Mihaela Ani-Senocico, ambele foste jucătoare la Universitatea. Carmen Amariei atrage, însă, atenţia şi asupra altor adversare: "Mai sunt încă doi interi care au experiență destul de bună. Să nu uităm și extrema dreaptă, Simion, care are un contraatac "dezastruos", să zic așa și o finalizare pe care prea puține extreme din țară o au. Cu siguranță, au și puncte slabe și încercăm, pe cât posibil, să profităm de acele puncte slabe."

Pentru Mihaela Ani-Senocico, cea care a purtat ani buni banderola de căpitan la "U", va fi un meci special.

"Sunt sigură că va avea emoții, pentru că este primul meci după ce a părăsit această echipă pe terenul Clujului, să spun așa. Cu siguranță va avea emoții, însă eu sper din tot sufletul ca noi să o putem anihila, astfel încât să nu facă unul din cele mai bune jocuri ale ei", a mai spus Carmen Amariei.

Meciul "U" Alexandrion Cluj - CSM Cetate Deva se joacă mâine, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor "Horia Demian".