HC Zalău a câştigat Memorialul „Tiberiu Rusu"

Data publicării:
zalau

 

Formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a câştigat meciurile cu Bekescsabai Elore, scor 35-33, şi cu HCM Râmnicu Vâlcea, 35-22, şi a remizat cu SCM Craiova în ultima zi a turneului, 28-28.

"Un turneu bun de pregătire, acum, înainte de sărbători. Încercăm şi noi să le ţinem în priză, vor mai fi şi alte turnee, între Crăciun şi Anul Nou, tot în acelaşi scop. Sunt utile, avem ocazia să rulăm tot ce avem la dispoziţie", a declarat Gheorghe Tadici, antrenorul formației HC Zalău.

Antrenorul Zalăului a fost eliminat când mai erau 4 minute din prima repriză a meciului cu SCM Craiova pentru proteste repetate la adresa arbitrilor. De altfel, Georghe Tadici nu a mai urmărit partea secundă a jocului, în care a trimis în teren doar jucătoarele tinere.

Locul 2 la Memorialul "Tiberiu Rusu" a fost ocupat de echipa gazdă "U" Jolidon, care a reuşit două victorii, cu SCM Craiova şi HCM Râmnicu Vâlcea, iar pe ultima poziţie a podiumului s-a clasat România Tineret.

S-a văzut şi la acest turneu amical că formaţia care trebuie să facă uitată dispariţia Oltchimului la Vâlcea, HCM, va avea viaţă grea în a doua parte a campionatului. Trupa antrenată de Simona Gogârlă are un singur punct în clasamentul Ligii Naţionale, după 9 etape disputate.

"Am venit acum o lună şi jumătate la echipă. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Cel mai rău este, dacă pot spune aşa, că timpul ne presează. Avem foarte multe meciuri, în 8 ianuarie deja începem meciurile şi avem nevoie de puncte", a spus Simona Gogârlă.

Handbalistele au vacanţă scurtă de sărbători. La sfârşitul săptămânii, "U" Jolidon şi HC Zalău vor participa la un alt turneu amical, de această dată organizat de echipa lui Gheorghe Tadici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri