Manichiură cu bijuterii, de Revelion

Data publicării:
manichiura

Clientele au trebuit însă să-şi facă din timp programare la saloanele de manichiură, care sunt arhipline zilele acestea.

"Cele care nu au mai avut noroc să prindă un loc de Crăciun, îşi fac unghiile între Crăciun şi Revelion sau pentru că multe persoane accesorizează unghiile cu costumaţia de Anul Nou şi atunci îşi face ceva în tendinţe", a spus Simona Enache, proprietara unui salon de manichiură.

Nu doar în modă sunt tendinţe. Specialiştii în domeniu spun că, în această perioadă, se poartă unghiile roşii sau aurii, cu diverse aplicaţii.

"Am optat pentru manichiura french şi cu nişte modele pe auriu. Decor care merge şi pentru Crăciun şi pentru noaptea de Revelion", a spus o clientă.

Multe cliente preferă însă nonculorile, pentru că se pot asorta cu succes oricărei ţinute.

"De anul nou, neştiind exact cu ce am să mă îmbrac, am ales negru clasic mat, care se potriveşte la orice ţinută. Cred că e frumos să te pregăteşti înainte de Revelion", a explicat o altă clientă.

În funcţie de accesoriile folosite, clientele care doresc să aibă manichiura perfectă în noaptea dintre ani trebuie să scoată din portofel între 100 şi 300 de lei: "Se ajunge la suma aia doar în momentul în care manichiura este accesorizată cu bijuterii, cu pietre swarovski", a completat Simona Enache.

Ca în fiecare an, cea mai căutată este manichiura cu ojă semipermanentă, garanţia pentru mâini perfecte timp de aproape 2 săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri