Video Un polițist a fost la un pas să fie linșat, după ce a lovit cu mașina un bărbat în noaptea de Revelion

Data actualizării: Data publicării:
lovit de revelion
Foto: Captură video Digi24

Scene de groază în Constanţa, la trecerea dintre ani. Chiar în momentul în care aveau loc focurile de artificii, un bărbat de 41 de ani aflat pe mijlocul străzii a fost lovit de o mașină de poliție. Agentul aflat la volan nu l-a văzut din cauza fumului creat de petarde şi a ceţii dense. 

Scenele din imagini au avut loc cu doar cinci minute după miezul nopţii, când străzile încă erau pline de oameni care se bucurau de focurile de artificii. În zonă îşi fac apariţia două autospeciale de poliţie. Prima încetineşte şi reușește să îl evite pe bărbatul aflat în mijlocul străzii. A doua vine cu viteză. Șoferul nu îl vede, din cauza ceții și a fumului creat de petarde, și îl lovește în plin.

De frică să nu fie linșat de apropiații bărbatului, agentul a scos pistolul ca să-i țină la distanță. Mai multe echipaje de jandarmi și polițiști au ajuns în scurt timp la locul accidentului și s-au asigurat că situația nu va degenera.

„Echipajul de poliție se afla în timpul executării serviciului și nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Accidentul s-a produs în condiții de ceață densă și vizibilitate sub 30 metri”, a explicat Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. 

În urma impactului, victima în vârstă de 41 de ani a fost rănită grav.

„La locul solicitării s-a deplasat o ambulanță cu un medic de la SAJ, care a găsit un pacient conștient, cu un traumatism cranian grav. I s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean”, a declarat Claudia Tătarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța.

Polițistul care se afla la volan a fost testat pentru consum de alcool și droguri, rezultatele fiind negative. Colegii lui au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri