Revelion în stradă

Data publicării:
revelion in strada

La Cluj-Napoca, de la ora 21.30, vor concerta ansamblul Crăişorul, Aurel Tămaş, Alex Muşat, trupa AIA, dar şi formaţia Compact. La miezul nopţii, în Piaţa Unirii, va avea loc focul de artificii. Primăria pune la bătaie şi 700 de sticle de şampanie pentru clujeni. Autorităţile au cheltuit în acest an pentru organizarea Revelionului 12.000 de euro, o parte din sumă fiind asigurată din sponsorizări.

Komaromi Pisti din Ungaria şi Liviu Hodor şi Mona din România vor cânta în această seară, de la ora 22.00, în Piaţa Victoriei din Tîrgu Mureş. Trecerea în anul 2014 va fi marcată printr-un spectaculos foc de artificii.

Hi-Q, Heaven, Naguale şi Bogdan Bratiş vor concerta, de la ora 21.00, în Piaţa 25 octombrie din municipiul Satu Mare. După focul de artificii de la miezul nopţii, vor fi deschise 200 de sticle de şampanie puse la dispoziţie de autorităţi. La tombolă, sătmărenii pot câştiga un televizor, un iPad sau un laptop.

Trupa Hi-Q va ajunge la ora 23.00 şi la Baia Mare. Concertul va fi urmat şi aici de un foc de artificii, care va marca trecerea în 2014.

În zona pietonală Liviu Rebreanu din Bistriţa va concerta, de la ora 23.00, formaţia Prefix 990. După focurile de artificii de la miezul nopții, pe scenă vor urca Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu supergrup.

Orădenii pot petrecere Revelionul în Piaţa Unirii, unde vor cânta, de la ora 23.00, Ana Maria Mihăieș, Florena Ticu Șandor şi Denisa Moşincat. La miezul nopţii, un foc de artificii va anunţa trecerea în 2014.

În Zalău şi Alba Iulia nu vor fi concerte în noaptea de Revelion. Doar focurile de artificii vor străluci pe cer în faţa Prefecturii din Zalău şi în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri