Studenţii au colorat Clujul

Data publicării:
FESTIV STUD

"E super tare, e atmosferă faină, mă bucur că suntem mai mulţi, ne-am unit, e super tare", a exclamat o tânără.

"Îmi place foarte tare bătaia asta de culori, cu colors run, au făcut şi anul trecut şi mi-a plăcut foarte mult", a spus un tânăr.

"Am dorit să se vadă diversitatea clujenilor şi a studenţilor din acest oraş. Este diferit, pentru că fiecare universitate are propriul ei spirit, propriile ei idei şi studenţi, care sunt unici, spontani şi originali", a afirmat Alexandra Jurge, reprezentantul studenţilor de la Academia de Muzică din Cluj-Napoca.

Festivitatea a început dimineaţă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde a avut loc ceremonia de încheiere a anului universitar.

A fost pentru prima oară după 60 de ani când cele 6 universităţi clujene s-au reunit pentru a sărbători împreună această zi.

"Este un alt fel de sărbătorire a absolvirii să spunem aşa, dar mi se pare că este un început, cred că de acum înainte vor crea o continuitate, la anul vom face din nou", a promis Vasile Jucan, rectorul Academiei de Muzică din Cluj-Napoca.

La cele 6 universităţi din Cluj-Napoca învaţă aproape 80.000 de studenţi. Pentru 15.000 dintre aceştia au fost la festivitatea de absolvire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri