Bărbatul care l-a scuipat pe preşedinte, eliberat. El va fi cercetat în stare de libertate pentru tulburarea liniştii publice

Data publicării:
scuipacios

 

Barbatul a petrecut 24 de ore în arest şi a fost audiat şi de poliţişti şi de procurori. Anchetatorii au hotărât să fie cercetat în continuare, dar nu în stare de arest.

Sadâc Zafer, purt. cuv. Parchetul Tribunalului Constanta: "Suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiuni loviri şi alte violenţe şi tulbarea ordinii şi liniştii publice. Deşi a fost reţinut pentru 24 ore fără de organele de polliţie în continuare va fi cercetat în satre de libertate."

Constănţeanul a fost testat şi psihiatric. Acesta a declarat în momentul reţinerii că îl învinovăţeşte pe preşedinte pentru moartea surorii sale.

Ulterior, la audieri, a renunţat la explicaţie şi le-a spus procurorilor că nu ştie de ce a făcut acest gest.

Bărbatul nemulţumit a reuşit să ajungă foarte aproape de preşedinte şi l-a scuipat chiar în faţă. A fost imediat imobilizat de ofiţerii SPP.

După incident bărbatul a fost dus cu o maşină a jadarmeriei la sediul IPJ.

Totul s-a întâmplat, sâmbătă, la finalul vizitei lui Train Băsescu în portul Constanţa, acolo unde s-a încheiat una dintre cele mai mari regate ale sezonului.

reporteri: Paul Greavu, Marieta Iorga
operatori: Cristi Caiauna, Liviu Erimia 

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri