Clubul Farul nu mai iese din impas. Consiliul Judeţean Constanţa l-ar vrea, dar fără debite

Data publicării:
cjc farul

Banii sunt datoraţi unei societăţi comerciale controlată de Gheorghe Bosânceanu, fostul patron al clubului, iar Consiliul Judeţean Constanţa nu poate finanţa deocamdată gruparea constănţeană.

"Noi nu ne implicăm decât în momentul în care preluăm controlul, iar asta înseamnă să nu se ia nicio decizie fără noi pentru că asta este practica noastră. Nu se poate ca cineva să-şi bată joc şi după aceea să păteze imaginea Consiliului Judeţean", spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir

Actualul patron, Giani Nedelcu, spune că nu mai poate susţine clubul de unul singur. În plus, datoria nu poate fi ştearsă decât dacă fostul patron renunţă de bună voie la aproape 10 milioane de euro. Culmea, creanţa care sufocă acum echipa constănţeană ar fi fost deja plătită, dar actuala conducere ar fi fost păcălită.

"A fost o înţelegere că dacă achităm o sumă de bani datoria se stinge. Acea sumă de bani am achitat-o eu, în schimbul acelor bani am dat doi jucători...deci e ca şi cum ar fi fost achitată...dar acea datorie nu s-a stins", declară patronul Farului, Giani Nedelcu. 

În condiţiile în care Gheorghe Bosânceanu nu va renunţa la datorie, patronul Giani Nedelcu se va retrage, iar implicarea autorităţilor este practic imposibilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri