Constanța sub asediul munților de zăpadă. Mazăre nu vrea să cheltuie bani pentru strângerea mormanelor de omăt din oraş

Data publicării:
munti zapada cta1

Munţii de zăpadă au fost ridicaţi de utilaje pe marginea celor mai multe dintre străzile şi bulevardele oraşului. Locurile de parcare şi unele trotuare au fost înghiţite cu totul, iar noroiul s-a amestecat cu omătul îngheţat.

Poliana Căpitan, reporter Digi24 Constanţa:"Acest munte de zăpadă ocupă două locuri de parcare, aşă că nu este de mirare că, în această perioadă, şoferii parchează pe unde apucă, sau nu mai ies cu maşinile din parcare decât abia atunci când se topeşte zăpada". 

Până atunci, şoferii şi pietonii se vor descurca aşa cum pot. Unii ar trebui să fie atenţi pe unde calcă, iar ceilalţi ar trebui să circule cu şi mai multă prudenţă prin oraş pentru că multe ori munţii de zăpadă le reduc considerabil vizibilitatea.

Pentru primarul Constanţei, această privelişte nu este deranjantă, de aceea nu consideră necesar ca administraţia locală să se implice în degajarea oraşului de nămeţi.

Oamenii sunt de acord că treaba Municipalităţii este să aibă grijă de estetica oraşului şi cred că este nevoie de un efort din partea angajaţilor firmei de salubritate.

Conform informaţiilor de pe site-ul firmei de salubrizare, între activităţile de deszăpezire se numără şi încarcarea, transportul şi descărcarea zăpezii şi a gheţei, ceea ce nu presupune abandonarea omtului pe marginea drumului.

reporter: Poliana Căpitan
operator: Alex Brînzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri