Frumuseţea, primordială de Revelion. Doamnele şi domnii vor să arate impecabil în noaptea dintre ani

Data publicării:
salon

Pentru Seda Suliman nu trece lună fără să treacă pragul salonului de înfrumuseţare. Vrea să arate bine mereu. Cu atât mai mult de Revelion.S-a programat din timp, pentru a fi sigură că Anul Nou o găseşte frumoasă şi pregătită de petrecere.

Seda Suliman, clientă: "Am început de dimineatţă cu machiajul, cu coafura, mai trebuie să merg la epilat şi sunt complet pregatită pt marele eveniment".

Pentru că nu vrea să greşească, ascultă şi respectă întocmai părerile specialiştilor, care şi-au dat tot interesul pentru ca Seda să plece spre petrecere mulţumită şi dichisită.

Olivia Stanciu, stilist: "Domnişoara a ales un machiaj smooky eyes special pt seara de Revelion, iar eu îi voi accentua pometii şi o voi da cu putin luciu de buze".

Domnii au vrut şi ei să arate excelent în noaptea de Revelion. Stiliştii ne vorbesc despre noul trend care are mare succes printre tinerii de la malul mării.

George Manole, hair stylist: "Multă lume s-a luat dupa Smiley, toată lumea cu părul cat mai mare sus, cât mai scurt jos. Mulţi au vrut o schimbare de Revelion, chiar şi-au lăsat parul lung pentru a-şi face creste sau pentru a-şi face ţepi pe cap". 

Să fii la modă şi să arăţi bine, nu este deloc simplu. Stiliştii trebuie să urmărească atent mai multe aspecte pentru ca apoi să va recomande exact ce vi se potriveşte.

Soluţii s-au găsit şi pentru doamnele care au fost pe fugă. În timp ce îşi făceau manichiura, hair stylistii roiau în jurul lor şi le aranjau podoaba capilară în detaliu, contra cronometru.

Pentru tot răsfăţul de care au avut parte, fiecare doamnă a plătit între 80 şi 500 lei, dar a meritat. Pentru că, spun ele, atunci când este vorba de frumuseţe, nici o sumă nu este prea mare.

reporter: Loredana Vesparu
operator: Alexandru Branzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri