Preţuri mici pentru bunici şi copii. Cazarea, trei mese şi alte facilităţi costă 159 de lei/noapte

Data publicării:
PRETURI BUNICI

O noapte de cazare costă 159 lei/ persoană, iar pentru copiii de până la 7 ani, buncii nu trebuie să plătească nici un ban. Familia Săvulescu spune că oferta a venit ca o mănuşă: bătrânii au economisit bani şi au petrecut şi mai mult timp alături de nepoţica lor.

Viorel Săvulescu, bunic: În Bucureşti nu am timp, ştiţi cum e. Aici mai stăm, o învăţăm să mai înoate. Nu prea ştie, dar învaţă ea.

Oferta include 6 nopţi de cazare, cu cele trei mese principale şi alte facilităţi, plus animaţie şi seri tematice.

Maria Săvulescu, bunică: Am aflat de la cineva, de la cuscrii, de la buncii ceilalţi despre această ofertă şi am considerat că este foarte bună. 17 milioane 600 şi am avut la dispoziţie masa, bufet suedez toate cele trei mese în afară de băuturi alcoolice şi în rest toate facilităţile: piscină, piscină pentru copii.

Hotelierii spun că până săptămâna viitoare toate camerele sunt ocupate.

Filis Curtseit, şef de recepţie hotel 4*: Oferta Senior 55 + este destinată persoanelor mai în vârstă. Venim în întâmpinarea acestora cu o ofertă specială, la un tarif special, 954 lei este pachetul pe 6 nopţi şi include cazare şi pensiune completă.

Oferta este valabilă până la finalul lunii septembrie. De anul viitor, şi mai mulţi seniori sunt hotărâţi să vină la mare cu nepoţii prin acest program.

În cei 3 ani de când a fost lansată oferta, peste 300 de bunici au petrecut 6 zile, cu nepoţii, pe litoral. Programul Senior 55 plus este valabil şi la început de sezon, şi la final de sezon.

reporter: Annabelle Borş
operator: Mihai Ciobanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri