Scutiţi de taxa de habitat. Nicio persoană cu handicap din Constanţa nu va mai plăti această dare 

Data publicării:
taxa handicapati

În municipiul Constanţa sunt înregistrate 14.000 de persoane cu nevoi speciale. Dar nu toate acestea merită să fie scutite de impozit.

Petru Pop Şpan, preşedintele Asociaţiei Nevăzătorilor: "Ar fi bine să facă o revizuirea la toate certificatele persoanelor cu handicap pentru că o parte au certificatul pe oraşul Constabţa dar nu mai locuiesc în oraş şi nu ar trebui să beneficieze de aceste scutiri."


Florin Lăzăroaia, şef Serviciu Juridic - SPIT Constanţa: "Începând cu data de 1 iulie Direcţia de Asitenţă Social şi Protecţia Socială Constanta va transmite lunar o evidenţă către SPIT".

Consilierii municipali au votat proiectul propus de Radu Mazăre, chiar dacă o parte dintre ei nu a fost de acord cu toate punctele din proiect.

Tudorel Chesoi, consilier local: "Să fie scutiți de plata taxelor habitata persoenle cu handicapt de gradele I și II nu și cel de/al treilea grad de handicap.".

Listele actualizate cu persoanele care trebuie să fie scutite de taxa de habitat vor ajunge lună de lună la Serviciului de Impozite şi Taxe Locale.

reporter: Marieta Iorga
operator: Alexandru Brânzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri