Sari la conținut

Viitorul a dat lovitura în Ştefan cel Mare

Cu un singur eşec în faţa lui Dinamo de la promovarea în Liga 1, Viitorul lui Hagi a început perfect partida din Ştefan cel Mare. Fai a făcut un fault în careu, iar Mitrea a transformat cu destule emoţii lovitura de la 11 metri. Bilinski a irosit cea mai mare ocazie a câinilor roşii.

A lovit bara, după o centrare a lui Grecu. La pauză, Viitorul a condus cu 2 la 0. Acelaşi Mitrea a executat perfect o lovitură liberă şi şi-a trecut în cont dubla.

Introdus în startul reprizei secunde, Gavrilă a avut nevoie de doar câteva minute pentru a reduce din diferenţă. Finalul jocului a fost extrem de animat. Lazăr a ratat incredibil, din poziţie excelentă. Patrick Petre a pierdut apoi o minge la mijlocul terenului şi i-a pus pe adversari pe contraatac. Benzar a pătruns excelent şi i-a pasat în faţa porţii lui Bonilla, care a făcut 3 la 1.

Fiul lui Florentin Petre şi-a reparat eroarea şi a marcat primul său gol în Liga 1. S-a terminat 3 la 2 pentru Viitorul, care a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în campionat.

Dinamo a pierdut patru meciuri în primele 14 etape. O parte a galeriei i-a cerut din nou demisia lui Flavius Stoican.

Dinamo trece printr-o perioadă grea. Săptămâna trecută a fost eliminată din Cupă şi a pierdut derby-ul cu Steaua.