Sari la conținut

Accident cu două victime, în Gorj

Un adolescent de 16 ani a băgat doi oameni în spital după ce i-a lovit cu mașina. Oamenii stăteau în fața porții când bolidul scăpat de sub control i-a lovit. Șoferul a fugit de la fața locului, dar s-a predat la Poliție în această dimineaţă. El va fi cercetat pentru furtul autovehiculului, conducere fără permis şi vătămare corporală.

Accidentul s-a produs duminică noaptea, în cartierul Obreja din Tg. Jiu. Un zgomot puternic i-a scos pe oameni afară din case. Au găsit doi bărbaţi răniţi de o maşină care intrase peste ei şi al cărei şofer fugise.

Oamenii au sunat la 112 şi ambulanţele i-au preluat imediat pe cei doi bărbaţi răniţi. Una dintre victime a ajuns direct pe masa de operaţie.

Una dintre ele prezintă traumatism toracic, cu plagă de braţ stâng. A fost preluată de Serviciul de Chirurgie, intrând direct în blocul operator, cealaltă urmea a fi investigată”, a spus Alina Bumbaru, medic Spitalul Județean de Urgență Tg. Jiu.

Poliţiştii au plecat imediat pe urmele şoferului fugar. La câteva ore însă s-a predat singur. Este vorba de un minor de 16 ani care conducea maşina unei rude, se pare fără ştiinţa acesteia. Adolescentul va fi anchetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și furt calificat.