Sari la conținut

Au ratat titlul. CSJ Universitatea Craiova - Dinamo, scor 2-3

Juniorii B de la CS Universitatea Craiova sunt vicecampionii României, după finala pierdută în Berceni, contra celor de la Dinamo, cu scorul de 2-3.  

Încurajați din tribune de foștii componenţi ai Craiovei Maxima, printre care Ilie Balaci, Silviu Lung, Costică Donose, Gheorghiţă Geolgău, Aurică Beldeanu, Nicolae Ungureanu, dar și noul antrenor Jerry Gane sau chiar patronul Mihai Rotaru, tinerii jucători pregătiți de Nelu Petrișor nu au putut aduce trofeul în Bănie. Meciul a fost decis încă din prima repriză. Dinamo a deschis repede scorul prin Manole, în minutul 4, dar la două minute Craiova a egalat prin Darius Costea, cel care a marcat din voleu, după o pasă venită de la Ivan.

În minutul 15, Dinamo a preluat din nou conducerea după golul lui Manole, iar Neață a făcut 3-1 în minutul 23. Dan Buzărnescu a redus din diferență pentru craioveni în minutul 31, păstrând șansele la trofeu în această finală. În partea a doua, oltenii au încercat prin Ivan și Costea să dea lovitura, dar tabela a rămas neschimbată, iar Dinamo a devenit noua campioană la juniori B. De notat că un grup al galeriei craiovene, formată din 20 de persoane, nu a mai ajuns la meci. Microbuzul cu care făceau deplasarea a fost atacat la câțiva km de Berceni de suporteri ai echipei Dinamo, iar din cauza geamurilor sparte mai mulţi fani au fost nevoiţi să meargă la spital pentru îngrijiri.