„Să nu ascultăm de idioți și de proști”. Reacția președintelui federației spaniole după ce a sărutat o jucătoare pe gură, la finala CM

Data publicării:
Luis Rubiales
Luis Rubiales a iscat o mare controversă după ce a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, după finala CM. Foto: Profimedia Images

Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a reacţionat la controversa iscată de faptul că a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, la ceremonia de premiere de la Sydney, după ce Spania a câştigat titlul mondial la fotbal feminin. Rubiales i-a numit „idioți” și „proști” pe cei care s-au revoltat după gestul său.

„Să nu ascultăm de idioţi şi de oameni proşti, serios. Sunt doar doi prieteni care sărbătoresc.  Nu suntem aici pentru prostii.

Eu, cu tot ceea ce am trecut, nu mai vreau prostii şi tâmpenii. Să-i ignorăm şi să ne bucurăm de lucrurile bune. Să nu mă faceţi să încep cu idioţii care nu pot vedea partea pozitivă.

Nu există răutate în asta. Dacă există proşti, lăsaţi-i să-şi continue prostiile. Să-i ascultăm pe cei care nu sunt proşti. Este un lucru fără rost, dar dacă oamenii vor să-şi piardă timpul cu asta”, a spus Rubiales, referindu-se la momentul în care a sărutat-o pe buze pe fotbalista Jenni Hermoso, imediat după câștigarea de către naționala Spaniei a finalei cu Anglia, la Cupa Mondială.

Şi Jenni Hermoso a explicat că a fost „un gest reciproc, total spontan, din cauza bucuriei imense pe care o produce câştigarea unei Cupe Mondiale”.

„Preşedintele şi cu mine avem o relaţie excelentă, comportamentul său cu noi toate a fost perfect şi a fost un gest natural de afecţiune şi recunoştinţă”, a adăugat ea, deși inițial spusese că „nu i-a făcut plăcere”.

Sărutul preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal vine pe fondul unor probleme grave în cadrul echipei naţionale spaniole. De luni de zile, jucătoarele denunţă metodele antrenorului Jorge Vilda, care se bucură de sprijinul nemijlocit al preşedintelui său, ca fiind „dictatoriale”.

Luis Rubiales, în funcţie din 2018, a fost, de asemenea, acuzat că a organizat orgii pe banii federaţiei în septembrie anul trecut.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri