Au tras tare pentru calificare. Fotbaliştii de la FC Universitatea au obţinut calificarea în etapa a cincea a Cupei României

Data publicării:
280813 calificare

FC Universitatea Craiova a obţinut calificarea în etapa a cincea a Cupei României. A învins, după prelungiri, echipa SCM Argeş Piteşti, cu 2-1. După primele 90 de minute de joc a fost egal, 0-0, trupa lui Napoli trecând în dese rânduri pe lângă deschiderea scorului.

Primul gol al meciului, care a avut loc pe stadionul „Nicolae Dobrin”, a picat abia în minutul 97. Ultimul venit în tabăra craiovenilor, Vasile Gheorghe a marcat pentru 1-0. După nici 100 de secunde, gazdele au egalat prin veteranul Dulcea.

Când toată lumea aşteptă loviturile de departajare, FC Universitatea a primit o lovitură de la 11 metri, iar cel mai experimentat jucător al său, veteranul Cornel Frăsineanu a transformat pentru 2-1 şi s-a calificat în următoarea fază, acolo unde ar putea da peste CS Universitatea Craiova.

Oltenii au avut la Piteşti şi o galerie puternică, formată din aproximativ 500 de suporteri, care nu au contenit să-şi încurajeze favoriţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri