Competiţie de snooker la Craiova. Jucători români şi bulgari au participat la etapa a treia a Cupei Free-ball

Data publicării:
061113 SNOOKER

Timp de trei zile, Craiova a fost capitala snooker-ului din România. 24 de jucători din ţara noastră, dar şi din Bulgaria au participat la etapa a treia a Cupei Free-ball. Competiţia a fost câştigată de bulgarul Bratislav Krastev, care l-a depăşit în finală pe Rareş Şinca, din Slatina, cu 4-1.  

Krastev este numărul 1 în ţara sa, iar Şinca ocupă locul doi în România, într-un clasament general al Ligii I. Locul trei i-a revenit tot unui sportiv din ţara vecină, Salim Otti, care l-a învins în finala mică, cu 2-1, pe craioveanul Ştefan Ilinca. Primii trei clasaţi au primit cupe, medalii, diplome şi premii în bani, 300 de lei, 200 de lei şi 100 de lei. În plus, Paul Croitoru, din Bucureşti, a fost recompensat cu 50 de euro pentru cel mai mare break, 47 de puncte. Organizatorii au pus în joc şi un tac profesional, în valoare de 200 de lire, pentru un break realizat la 75+, dar premiul nu a fost câştigat.

La jumătatea lunii viitoare, reprezentanţii clubului Free-ball vor să organizeze o cupă open „Paul Hunter", în memoria celebrului campion englez, decedat în 2006, la doar 27 de ani, răpus de cancer.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri