Copiii din Craiova i-au scris lui Moş Crăciun

Data publicării:
scrisoare

Scrisori cu destinaţia Finlanda, Laponia sau Polul Nord au ajuns la Poşta din Craiova. Copiii i-au scris Moşului, ca să fie siguri că vor primi cadourile dorite. Mai mult, ca să-l impresioneze pe Moş Crăciun, micuţii i-au trimis desene sau au lipit steluţe pe plicuri.  

Anisa are aproape 8 ani şi de când a învăţat să scrie, îi concepe în fiecare iarnă scrisoarea lui Moş Crăciun. S-a pregătit din timp cu mama ei, pentru ca Moşul să îi îndeplinească toate dorinţele.

"I-am scris lui Moş Crăciun să îmi aducă un pian, o rochiţă, jocuri, fructe", spune Anisa.

Micuţa ştie că Moşul le aduce daruri copiilor doar dacă au fost cuminţi. Aşa că i-a precizat acestuia în scrisoare că a învăţat bine şi i-a ascultat pe părinţi. Ca să fie sigură că va primi toate cadourile, micuţa a înfrumuseţat scrisoarea cum a ştiut mai bine.

"Ne pregătim din timp, facem felicitări, pregătim brăduţul, punem felicitarea acolo şi sigur o să ne aducă", a spus Loredana Lixandru, mama Anisei.

Zeci de scrisori au ajuns deja la Poştă, iar de aici, iau drumul Laponiei.

"Este un secret pe care numai poştaşii îl ştiu, că Moş Crăciun este bătrân şi preferă scrisorile scrise de mână şi transmise prin poştă", a spus Valentina Dăbuleanu, responsabil dispersie-exploatare poştală.

Scrisorile timbrate corect, care au şi adresă trecută pe plic ajung la destinaţie. Pe celelalte însă, factorii poştali le pun la păstrare, într-un loc special destinat lui Moş Crăciun. Cu siguranţă, acesta le va citi pe toate şi le va aduce copiilor cuminţi cadourile mult visate.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri