Crăciunul, în staţiunea Băile Herculane

Data publicării:
261213 HERCULANE

Una dintre destinaţiile de vacanţă preferate de olteni este zona munţilor Cernei. În Băile Herculane, de exemplu, doar dacă aveţi noroc mai găsiţi un loc într-o pensiune. Oamenii au venit aici din toate colţurile ţării datorită peisajelor, dar şi pentru mâncarurile tradiţionale. În topul delicateselor se află păstrăvul afumat în cetină.  

Peisajul, bucatele tradiţionale, dar şi ospitalitatea gazdelor i-au făcut pe sute de turişti să aleagă staţiunea Băile Herculane pentru petrecerea Crăciunului.

"E o zonă foarte frumoasă şi am fost primiţi bine, cu toate produsele tradiţionale şi unde ne simţim bine, acolo tragem", spune un turist

Gazdele s-au pregătit intens, astfel încât de pe masa de Crăciun să nu lipsească preparatele tradiţionale.

Proprietarii pensiunilor au pregătit şi pachete turistice de trei zile, cu masă festivă de Crăciun.

Am pregătit două pachete. Un pachet la 399 (lei) cu demipensiune, mai exact cu mic dejun şi cină, incluzând şi cina festivă, iar un pachet la 599 (lei) cu pensiune completă, mic dejun, prânz, cină. Băutura pentru toate mesele festive este inclusă”, spune Vetuţa Orza, proprietar pensiune

Nici nu a trecut Crăciunul, că proprietarii pensiunilor se întrec în oferte pentru Anul Nou. Turiştii sunt atraşi cu preturi mici la pachetele de Revelion. Cu puţin noroc, turiştii plătesc doar 1.200 de lei de persoană pentru cinci zile de cazare, cu trei mese pe zi incluse, dar şi masa festivă de Revelion.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri