CS Universitatea Craiova caută revanşa

Data publicării:
281113 csu

Fotbaliştii de la CS Universitatea Craiova vor să încheie anul cu o victorie, pentru a se menţine pe primul loc în clasament. Jucătorii şi conducerea tehnică vor neapărat să-şi ia şi revanşa sâmbătă, în faţa echipei CSM Reşiţa.

„Trebuie să intrăm în noul an calendaristic cu o poziţie care să ne onoreze”, a spus Ovidiu Stângă, antrenor CS "U" Craiova.

Conducerea clubului CS Universitatea şi antrenorul Ovidiu Stângă au infirmat total speculaţiile privind eventuale schimbări pe banca tehnică a echipei.

„Este total nereală şi nici nu s-a pus niciodată în discuţie acest aspect, ţinând cont că antrenorul Stângă este cu noi, este alături de noi de nouă etape, timp în care am avut şapte victorii, un egal şi o înfrângere” a precizat Felix Grigore, director executiv CS "U" Craiova.

Meciul dintre CS Universitatea Craiova şi CSM Reşiţa se va desfăşura cu începere de la ora 11:00, după care echipa din Bănie va intra în pauza competiţională. Antrenorul Ovidiu Stângă a anunţat însă că elevii săi vor intra într-un program de pregătire fizică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri