Elevii au donat fructe şi legume pentru bolnavii de la Spitalul Filantropia din Craiova

Data publicării:
011113 DONATII SPITAL

Bolnavii de la Spitalul Filantropia din Craiova au primit astăzi fructe şi legume. Peste 100 de elevi de la Şcoala Nr. 12 au fost cei care au făcut donaţiile. Au adus de acasă peste 500 de kilograme de fructe şi legume. Acţiunea face parte dintr-o campanie care se desfăşoară la nivel naţional.  

Copiii au adus fructe şi legume timp de câteva zile, iar astăzi au plecat cu plăsuţele spre Spitalul Filantropia. Fiecare a adus câte ceva pentru cei bolnavi.

Cadrele didactice au fost surprinse să vadă cât s-au implicat copiii. În urma campaniei s-a strâns o cantitate importantă de fructe şi legume.

Au participat peste 100 de copii din întreaga şcoală”, a spus Simona Filip, coordonator proiect

Bolnavii au fost surprinşi şi emotionaţi de gestul copiiilor.

M-a impresionat foarte mult gestul elevilor de la Şcoala Generală nr. 12, aducând câte un mic cadou pentru bolnavi”, a spus o pacientă.

Pacienţii au fost foarte încântaţi de gestul copiilor şi al cadrelor care s-au ocupat de această campanie. Noi le mulţumim din tot sufletul şi sper să mai revină la Spitalul Filantropia”, a precizat Mariana Coandă, directorul de ingrijiri medicale.

Săptămâna fructelor şi legumelor donate" este o campanie ce se desfăşoară la nivel naţional în cadrul strategiei naţionale de acţiune comunitară. Este al treilea an în care Şcoala “Decebal” se implică în acest proiect.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri