FC Universitatea Craiova, pe primul loc după şapte ani

Data publicării:
281013 PE PRIMUL LOC

După reuşita din meciul cu Bistriţa, Robert Săceanu a devenit golgheterul echipei FC Universitatea, cu trei goluri, toate din penalty. Mijlocaşul de 30 de ani se află în acest moment în una din cele mai bune perioade ale carierei.

La jocul cu Gloria a redebutat la Universitatea şi Dorel Stoica, cel care în cele două luni cât a fost plecat de la echipă, a fost în discuţii cu mai multe formatii, înclusiv cu CS Universitatea. Acesta a fost dur contestat de suporteri pe tot parcursul meciului, dar la final a venit înpăcarea cu fanii, după ce a mers la galerie şi a sărutat emblema clubului.

Deşi a urcat pe primul loc în clasament, patronul Adrian Mititelu este convins că echipa va avea serios de tras în acest campionat pentru a reuşi promovare. El nu este de acord cu sistemul play-off, play-out şi spune că a contestat această decizie a Federaţiei Române de Fotbal.

Devenit un ritual între suporteri şi echipă, la intrarea în oraşul Caracal, autocarul juveţilor a oprit, pentru ca jucătorii să se bucure alături de suporteri pentru urcarea pe primul loc în clasament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri