Sari la conținut

Handbalistele la al treilea succes consecutiv

SCM Craiova-Rapid, 34-23

Handbalistele de la SCM Craiova au obţinut cel mai categoric succes din acest tur de campionat, în ultima etapă din tur şi va termina anul 2015 în primele opt. Victima oltencelor Simonei Gogârlă a fost ultima clasată Rapid, echipă în faţa căreia s-a impus cu 34-23. Meciul a început în nota de dominare a craiovencelor care au luat repede avant de 3 goluri, diferenţă care a fost păstrată până la pauză.

Oaspetele, cu o echipă fără prea multă experenţă, au cedat în partea a doua şi nu au mai putut ţine pasul cu adversarele, fapt ce a făcut ca diferenţa să crească cu fiecare minut scurs. Pe final, elevele lui Gogârlă au lăsat impresia că nu mai forţează, dar chiar şi în aceste condiţii au ajuns să înscrie 34 de goluri.

Cele mai multe goluri au fost marcate de Băbeanu, cu opt reuşite şi Zivkovic, cu şase.

A fost al treilea succes consecutiv în acest campionat, după precedentele cu Cisnădie şi Sebeş, iar turul campionatului a fost încheiat cu 20 de puncte. Pentru oltenece urmează cele două partide de la sfârşitul săptămânii în Cupa Cupelor, după care vor intra în vacaţă.

Pentru a ataca o poziţie mai bună în retur, în campionat, Gogârlă mai vrea jucătoare la echipă. Partidele din turul trei al Cupei Cupelor sunt în Polivalentă sâmbătă, de la ora 18:00 şi duminică de la 17:45.

Pe aceeași temă