Sari la conținut

Înfrângere dramatică pentru voleibaliștii olteni. SCM „U” Craiova - Tomis Constanța, 2-3

Voleibaliștii de la SCM „U” Craiova au pierdut dramatic partida disputată pe teren propriu, cu Tomis Contanța, campioana ultimelor două ediții din Divizia A. Oltenii au cedat cu scorul de 2-3, deși la fel de bine ar fi putut tranșa disputa în favoarea lor.  

Primul set a fost la discreția oaspeților, care s-au impus cu 25-16 și se părea că vor câștiga partida la pas. Nu a fost așa, oltenii au revenit și setul doi a fost unul maraton, încheiat cu 33-31, în favoarea trupei lui Dănuț Pascu. Parțialul trei a fost controlat autoritar de craioveni, care s-au impus cu 25-21. Experiența campionilor a fost decisivă pe finalul partidei. În setul patru, la 22-18, oltenii au câștigat trei puncte consecutive, dar insuficiente pentru a trece la conducere, permițând oaspeților să câștige la 22. În decisiv, cele două echipe au mers cap la cap până la zece, dar două greșeli, una a oltenilor și alta a arbitrilor, au făcut ca victoria să le aparțină la final constănțenilor cu 15-11, după aproape două ore și jumătate de meci.

Oltenii ar fi putut aplica astfel prima înfrângere oaspeților, care sunt neînvinşi în competiția internă. În urma acestui rezultat, craiovenii au acumulat un punct și rămân pe locul patru în Divizia A.

Craiovenii mai au două meciuri de disputat pe acest final de an, marţi, în Cupa CEV, cu ungurii de la Kecskemet și sâmbătă, în campionat, la Piatra Neamț.