Sari la conținut

Lideri politici, la vot. Politicienii au mers să voteze la primele ore ale dimineţii

Mulţi dintre liderii politici au mers la vot în prima parte a zilei, la Craiova. Toţi spun că speră ca noul preşedinte să aducă mai multă stabilitate şi progres ţării.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a venit la ora 09:00 la secţia de votare de care aparţine, pentru a-şi exprima opţiunea pentru viitorul preşedinte al României.

„Am votat pentru un om care să aducă toate clasele societăţii româneşti la aceeaşi masă, să facă diferenţa, să îi asculte pe toţi, să aducă progesul României şi familiilor care locuiesc aici, fără să fie certat cu cetăţenii”, a spus Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

„Cred că avem nevoie de un alt fel de preşedinte după 10 ani, un preşedinte echilibrat în primul rând, un preşedinte mai tânăr, un preşedinte aplecat către nevoile sociale ale oamenilor şi eu sper din toată inima că votul pe care l-am dat va fi, ca de fiecare dată, cu noroc, mai ales că am avut tot ca de fiecare dată nepoţica lângă mine care a pus mâna ei norocoasă pe buletinul de vot” , a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Tot la Craiova a votat ieri şi actorul Marcel Iureş.