Localnicii dintr-o comună din Vâlcea, nemulţumiţi de şeful de post

Data publicării:
240614 SEF POST

Are dosar penal şi zeci de plângeri pe numele său, dar activează în continuare. Şeful de post din comuna vâlceană Bujoreni a fost sancţionat deja de superiori de cinci ori, pentru că nu îşi face treaba, iar acum e cercetat de procurori. Deşi a fost suspendat în martie, a atacat în instanţă decizia şi până la soluţionarea cauzei rămâne pe post.

Vasile Stamatescu este unul dintre cetăţenii din comuna Bujoreni care se plânge de atitudinea şefului de post. Bărbatul i-a cerut ajutorul atunci când a fost bătut în faţa porţii de unul dintre consăteni, însă omul legii în loc să-l apere i-a râs nas.

Mai mult, bărbatul spune că poliţistul nu are o atitudine tocmai adecvată pentru un om al legii.

Şi nu e singurul localnic din Bujoreni care se plânge de activitatea poliţistului şef.

Poliţistul recunoaşte că a fost sancţionat de mai multe ori de şefii de la IPJ Vâlcea, dar refuză să vorbească despre faptele de care a fost acuzat.

Iar cea mai gravă acuzaţie vine chiar de la colegii săi din poliţie, care l-au trimis spre cercetare Parchetului.

În urma unui control tematic, s-au stabilit anumite elemente care aveau natură penală, iar conform legii, competent pentru a soluţiona aceste cazuri este Parchetul Local”, a precizat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea l-a sancţionat de cinci ori până acum. Ultima sancţiune a primit-o în luna martie pentru că nu şi-a îndeplinit sarcinile de serviciu, însă a contestat-o în instanţă. Până la judecarea pe fond, poliţistul rămâne şef de post în comuna vâlceană Bujoreni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri