Nu mai cunosc gustul victoriei. Baschetbaliştii craioveni au înregistrat al treilea eşec consecutiv  

Data publicării:
111113 NU CUNOSC GUSTUL 1

Formaţia de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a înregistrat cel de-al treilea eşec consecutiv din acest campionat. Fără Andeko Mandic, cel care şi-a dat demisia, dar cu Milan Nisic interimar, oltenii au pierdut la Sibiu, cu Atlasib, la 12 puncte diferenţă, 70-82.

Gazdele au început tare meciul şi după doar cinci minute de joc au avut chiar şi 10 puncte avans. Craiovenii au echilibrat meciul până la pauza mare, unde chiar au intrat în avantaj, 38-36. Ca şi în precedentele meciuri, ce a urmat este greu de înţeles. Sibienii au revenit mai decişi de la vestiare şi au întors scorul în favoarea lor, mărind distanţa până la 12 puncte la finalul meciului. Cele mai multe puncte pentru olteni au fost marcate de Popescu - 22, în timp ce Sokk a marcat un singur punct. După acest eşec, craiovenii sunt în afara locurilor de play-off, dar au şansa revenirii, pentru că vor urma două meciuri facile, cu Timba Timişoara şi Concordia Chiajna.

Meciul dintre SCM "U" Craiova şi Timba Timişoara va fi în direct la Digi24 Craiova, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 18:15.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri