Ovidiu Stângă, mulţumit de antrenamentele din Turcia

Data publicării:
290114 STANGA 21

Ovidiu Stângă, antrenorul echipei CSU Craiova, este mulţumit de primul stagiu de pregătire din Antalya. Craiovenii au disputat şi un joc amical, însă tehnicianul oltean spune că nu a fost interesat de rezultatul final.

Cel de-al doilea meci pe care ar fi trebuit să-l joace cu o echipă din Coreea a fost întrerupt în minutul 20, din cauza furtunii. Luni, craiovenii vor pleca pentru încă 12 zile la Belek, în Turcia, acolo unde vor juca 5 meciuri amicale.

În primul rând, noi am ţinut cont de programul care a fost făcut. Nu m-au interesat în primul rând jocurile amicale. M-a interesat să îmi pregătesc foarte bine echipa fizic, iar în programul acesta au intrat şi respectivele jocuri”, a spus Ovidiu Stângă, antrenor CSU Craiova.

Jucătorii sunt mulţumiţi de metodele de antrenament ale preparatorului olandez şi spun că îi va ajuta în returul campionatului.

“Nu pot să mă dau la o parte şi să zic că nu mi-a fost greu, dar trag de mine, muncesc, mă pregătesc şi la sfârşitul campionatului vreau să fim pe primul loc, să promovăm”, a spus Dacian Varga, jucător CSU Craiova.

Momentan, oltenii spun că au terminat campania de achiziţii, însă până la startul campionatului mai pot apărea noutăţi în lot.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri