Stagii internaţionale de practică. 15 elevi ai Liceului Tehnologic “George Bibescu” Craiova vor pleca în Italia, în primăvară

Data publicării:
240713 PRACTICA ELEVI

Elevii Liceului Tehnologic George Bibescu” din Craiova se perfecţionează în ţări membre ale Uniunii Europene. Anul acesta, 15 elevi vor fi recrutaţi să plece în Italia din primavara, pentru trei săptămâni, cu diurnă şi cazare inclusă. Contractele au fost deja semnate, mai rămâne ca liceenii să-şi pună la punct limba italiană.

Mihai este elev în clasa a XII-a, la Liceul „George Bibescu” din Craiova. Primăvara trecută a fost, pentru trei săptămâni, în Spania, pentru un stagiu de practică la o companie mare de maşini. Pe lângă experienţa acumulată, spaniolii i-au făcut deja oferte de colaborare.

Proiectul "Leonardo da Vinci" este unul cu tradiţie pentru liceul craiovean. Anul trecut, alţi 10 elevi au învăţat în companii importante din Spania.

Conducerea unităţii de învăţământ se mândreşte că liceul este singurul din judeţ cu cei mai mulţi elevi admişi în practică în străinătate. Se pregăteşte de pe acum să-i recruteze pe următorii 15, pentru plecarea în Italia. În aceste sens, vor avea peste 35 de ore de studiere a limbii italiene.

Elevii liceului au făcut practică, în ultimii cinci ani, în Germania, Franţa, Slovacia şi Spania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri