Teatrul Colibri din Craiova, prima piesă în casă nouă

Data publicării:
141013 COLIBRI

Mari emoţii pentru actorii Teatrului Colibri din Craiova. După opt ani, au un sediu, iar în weekend au urcat pentru prima dată pe o nouă scenă. Spectacolul inaugural va fi însă luna viitoare, când sunt aşteptaţi invitaţi de seamă.

Alla Cebotari este una dintre actriţele Teatrului Colibri, care da viaţă păpuşilor. Deşi joacă de ani buni, când a urcat pe noua scenă a avut emoţii.

Sunt obişnuită să fiu pe scene de fiecare dacă şi să mă acomodez în orice spaţiu. Mi se pare normal pentru un actor, dar acum, într-adevăr, este un caz special, pentru că ne-am mutat cu întreg spectacolul aici”, a spus actriţa.

Emoţii au avut şi colegii săi. Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri” s-a mutat în clădirea Clubului Cultural al Sindicatului Liber Electroputere din Craiova. Timp de opt ani, actorii au visat să aibă un sediu şi o scenă proprie.

“Chiar dacă lucrările nu sunt terminate, am preferat să începem acum spectacolele, pentru că sunt foarte mulţi care sună şi sunt foarte mulţi care aşteptau să înceapă seria de spectacole”, a spus Adriana Teodorescu, directorul Teatrului Colibri din Craiova.

Pe lângă sediu, primăria a acordat teatrului şi o rectificare bugetară de 200.000 lei pentru renovarea clădirii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri