Un şofer din Bulgaria a intrat cu tirul prin pasajul subteran. Traficul în centrul Craiovei a fost blocat trei ore

Data publicării:
280314 TIR

Traficul rutier din centrul Craiovei a fost blocat aseară, prin pasajul subteran, pentru mai multe ore. Motivul: un şofer bulgar a ignorat indicatoarele rutiere şi a intrat cu tirul prin pasajul subteran. Cursa bulgarului s-a încheiat la ieşire din pasaj, când a doborât semaforul şi limitatorul de înălţime.

Şoferul tirului a plecat din Bulgaria încărcat cu fructe şi legume cu destinaţia Rusia. Călătoria sa a fost întreruptă brusc în centrul Craiovei. A ignorat indicatoarele rutiere şi a intrat cu autovehiculul prin pasajul subteran. La ieşirea din pasaj a rămas înţepenit. Limitatorul de înălţime care susţine semafoarele s-a prăbuşit pe autovehicul.

Cel mai probabil, şoferul a urmărit dispozitivul GPS şi nu a observat că a intrat pe un drum pe care este interzisă circulaţia tirurilor. Traficul a fost oprit prin pasaj, formându-se coloane de maşini pe bretele.

Şoferul s-a ales cu o amendă de 170 de lei, iar pagubele provocate vor fi achitate de compania de asigurări. În urmă cu 2 săptămâni, un alt şofer din Bulgaria a vrut să intre cu tirul prin pasaj. Din fericire, acesta a fost oprit de poliţiştii locali. Pasajul subteran a fost inaugurat anul trecut şi a costat peste 8 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri