Sari la conținut

Arcada va juca meci decisiv pentru finală

Arcada Galaţi a reparat startul greşit din primele două meciuri în semifinalele Diviziei A1 la volei masculin. Arcada reuşit să câştige şi cea de-a doua partidă disputată la Galaţi şi a egalat la 2 situaţia la general. În meciul de marţi, Arcada a început mai greu primul set, însă şi-a revenit pe parcurs, câştigând la o diferenţă de 5 puncte, scor 25-20. Setul al doilea a revenit echipei din Zalău, însă din acel moment Arcada a început să joace tot mai bine. Setul al treilea l-a câştigat cu 25 la 18, o contribuţie decisivă având-o şi publicul gălăţean, extrem de entuziast. În ultimul act, Volei Municipal Zalău a condus mai mereu, dar Arcada a egalat la 20 şi a început să controleze partida. S-a încheiat 25 – 22, iar gălăţenii au reuşit să ducă semifinala în meciul decisiv.

Ciprian Matei, jucător Volei Municipal Zalău: "Nu ne aşteptam să pierdem două partide aici, la Galaţi. Din păcate, s-a întâmplat acest lucru, sperăm ca în meciul 5, pe care îl vom avea pe teren propriu, să obţinem aceleaşi rezultate pe care le-am obţinut şi în primele două partide".

Caio de Pra, jucător Arcada Galaţi: "A fost un adevărat joc de echipă. Jucăm foarte bine aici, acasă, publicul nostru este fantastic şi ne aşteptam la acest rezultat aici. Urmează un meci dificil la Zalău, dar vom lupta, ca întotdeauna".

Nicu Harabagiu, antrenor Arcada Galaţi: "V-am promis nişte meciuri frumoase şi cred că am reuşit să le facem. De data asta am avut şi rezultate bune. Şi la Zalău am jucat bine, dar din păcate am pierdut. Aici am jucat şi mai bine, am fost şi mai organizaţi şi rezultatele s-au văzut".

Meciul decisiv al semifinalei va avea loc miercuri la Zalău. Până atunci, însă, Arcada şi Volei Municipal Zalău se vor întâlni din nou, de data aceasta în semifinalele Cupei României. Această competiţie va avea loc sâmbătă şi duminică, pe teren neutru, la Piatra Neamţ. Turneul final al Cupei va fi transmis în direct de DigiSport.

reporter: Marius Ţuca

operator: Ionuţ Mocanu