FOTBAL. Oţelul, obligată să învingă Viitorul

Data publicării:
antrenament otelul octo

Iulian Popa - jucător FC Oţelul: "E o speranţă, un nou început putem să spunem, dar dacă jocul ăsta dacă nu legăm cu jocul cu Viitorul, nu ar nicio importanţă. Eu zic că dacă avem aceeaşi atitudine, aceeaşi organizate, atât din punct de vedere defensiv cât şi ofensiv, aceeaşi dorinţă, aceeaşi ambiţie şi puţin noroc, eu zic că putem să luăm cele trei puncte".

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Consider că va fi un meci dificil cu Viitorul, datorită faptului că este o echipă care traversează o perioadă foarte bună, au făcut în acest retur jocuri foarte bune".

Antrenorul Florin Marin are, însă, probleme de lot, mai mulţi jucători ai Oţelului fiind accidentaţi sau suspendaţi pentru această partidă.

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Milea este suspendat, Murgoci şi el este suspendat şi accidentat, a suferit o fractură la meciul cu Steaua. Hotoboc şi el are probleme, Hamroun şi el accidentat, Cristea, care a intrat în programul echipei, dar nu este la un nivel foarte bun din punct de vedere fizic. Eu sunt convins că jucătorii sunt montaţi pentru acest joc şi cei care îi vor înlocui se vor ridica la nivelul lor".

Oţelul - Viitorul Constanţa se joacă duminică, la Galaţi.

Partida va începe la ora 18:30, iar intrarea spectatorilor va fi liberă. Meciul va putea fi văzut şi pe DigiSport 1.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri